Hopp til hovedinnhold
Pårørendealliansen.no

Pårørendedagen

Kunnskap om pårørende som er yrkesaktive!

Er du yrkesaktiv og har en pårørenderolle? Vil du bidra til å kartlegge pårørendes situasjon i arbeidslivet?

I samarbeid med Høyskolen Kristiania er vi i Pårørendealliansen svært opptatt av mer kunnskap om dette området, for å få frem utfordringer og forslag til løsninger for denne nye tidsklemma som mange opplever!

Formålet med undersøkelsen er å rette søkelys på en rolle som stadig flere arbeidstakere kommer til å erfare, blant annet på grunn av den demografiske utviklingen med stadig økende levealder. Gjennom denne undersøkelsen ønsker forskerne fra Høyskolen Kristiania å finne ut hvordan pårørende opplever ledelsespraksis for støtte og inkludering i norske virksomheter, og hva som kan bidra til å fremme inkludering av pårørende i arbeidslivet.

Undersøkelsen består av 30 spørsmål og vil ta ca. 10 minutter. Undersøkelsen er anonym, og alle svar blir behandlet konfidensielt. Kartleggingen gjennomføres av førsteamanuensis Laura Mercer Traavik og høyskolelektor Kristin Molvik Botnmark. Hvis du ønsker mer informasjon om prosjektet ta kontakt med Laura.Traavik@kristiania.no eller Kristinmolvik.Botnmark@kristiania.no Ved å delta i kartleggingen bidrar du til mer kunnskap om pårørendes situasjon i arbeidslivet i dag. Undersøkelsen er åpen til 27 mai -21. Stor takk for din deltakelse!

Bruk denne lenken for å komme til undersøkelsen !

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få de viktigste nyhetene og oppdateringene i din innboks

Følg oss i sosiale medier!