Hopp til hovedinnhold
Pårørendealliansen.no

Pårørendedagen

Pårørende til noen som kan bli kommende TVstjerner?

Vi har blitt kontaktet av researcher som ønsker deltakere til nytt program som skal få personer med nevrobiologiske utfordringer ut i arbeid. Les mer her og ta kontakt på informasjonen som er oppgitt:

» Mitt navn er Mona Wold og jobber som caster/researcher i Teddy Tv. TV 2 og Teddy TV skal lage den norske versjonen av BBCs dokumentarserie Employable Me. Serien handler om mennesker med nevrobiologiske diagnoser som Tourettes syndrom, ADHD, Autisme og Asperger syndrom som søker etter arbeid. Målet er å bli kjent med mennesker som har et annet utgangspunkt enn folk flest, samtidig som vi vil sette fokus på et inkluderende arbeidsliv.

Her kommer litt mer info om programmet: Filmingen starter våren 2017 og varer frem til sommeren.�Hovedpersonene følges av et tv-team i to til tre måneder. Alle opptaksdager avtales på forhånd og vil variere fra 1-3 dager i uka. Enkelte uker vil også være helt uten filming. Underveis får hovedpersonene møte fagspesialister, både innenfor sitt diagnosefelt og innenfor arbeidsrekruttering. Fagspesialistene vil kartlegge den enkeltes styrke og gi veiledende råd for hvilken jobb eller utdannelse som kan passe. I løpet av disse månedene må hovedpersonene ha et reelt ønske om å søke arbeid. Og være villig til å prøve ut forskjellige yrker.�Men alle i serien vil ha egen bestemmelsesrett over hva slags arbeid de skal søke.�For noen vil det ende i en fulltidsstilling, mens for andre vil kanskje en deltidsjobb eller lignende være mer riktig. Å være med i Employable Me skal være en god og forhåpentligvis lærerik opplevelse.�For å sikre dette vil alle hovedpersoner få en prat med vår psykolog. Både for å kartlegge at deltakelsen ikke vil ha en skadelig effekt, og for å gi en trygghet i hva man faktisk skal være med på. Kan dette være noe for deg, eller noen du kjenner?

Vi er interessert i å snakke med så mange som mulig i alle aldre, så ta gjerne en uforpliktende prat med oss!

Du når oss på epost og telefon: Signe Stranger – signe@teddytv.no / 918 35 819

Mona Wold – mona@teddytv.no / 936 40 959

Mvh. Mona Wold

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få de viktigste nyhetene og oppdateringene i din innboks

Følg oss i sosiale medier!