Hopp til hovedinnhold
Pårørendealliansen.no

Pårørendedagen

Pårørendepodden er igang igjen!

Etter en slumring i fjor sommer og høst, er vi nå igang med nye episoder om pårørende , hvor vi tar opp ulike temaer og prater med ulike folk som har jobbet på eller med feltet, vrt pårørende selv, forsket eller på annen måte delaktig i pårørendes utfordringer .

2 nye og lyttevennlige episoder er klare:

#09. På innsiden av Helse- og omsorgsdepartementet – med tidligere statssekretær Anne Grete Erlandsen.

Anne Grete Erlandsen var statssekretær i 8 år sammen med helseminister Bent Høie, og var med på arbeid rundt pårørendes utfordringer i departement inn i planer og strategier. Hva er hennes tanker etter disse 8 årene ? Har hun noen råd for fremtiden for oss som skal fortsette med dette arbeidet?

#8. Status etter 10 år med pårørendepolitikk – hva har skjedd og hvor går veien videre?

Hva er status etter 10 år med pårørendepolitikk – og hvor går veien videre? Vi i Pårørendealliansen oppsummerer det viktigste fra førende Stortingsmeldinger og NOUer. Har noe blitt endret? Hva har pandemien vist oss om pårørendes utfordringer? Hvor legger vi innsats nå i arbeidet videre for å synliggjøre pårørende fremover?

Pårørendepodden finnes overalt der du vanligvis lytter og laster ned dine podkasts! Har DU tips til tema eller interessante personer, så bruk kontaktskjemaet på nettsidene og send det inn !

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få de viktigste nyhetene og oppdateringene i din innboks

Følg oss i sosiale medier!